Održavanje informatičke opreme i sustava

Brzo, precizno i kvalitetno!

Postavili smo si jasne ciljeve

Prilagodite svoje aplikacije

Tijekom rada u informatičkom sektoru na poslovima održavanja, stekli smo bogato iskustvo na svim poljima. Bilo da se radi o velikim serverskim sobama i održavanju serverske opreme ili o održavanju standardnog klijentovog računala, naš će vam tim izaći u susret i ponuditi zasigurno najbolju soluciju. U radu uvijek postavljamo snažan fokus na sigurnost korisnika kao i na poslovnu sigurnost.

Kroz godine rada postavljali smo izuzetno uspješne organizacije u rad. Vodeći se pozitivnim praksama naših klijenata krenuli smo u izradu cjenovno prihvatljivih personaliziranih paket rješenja, sve kako bismo klijentu pružili čitav niz dostupnih alata, počevši od informatičke podrške i cloud usluga do sigurnosnih mogućnosti koje se obično nalaze samo u većim poduzećima.

Profil naših korisnika obično je tvrtka koja nastoji proširiti postojeće IT sposobnosti i tvrtka koja traži partnera koji će upravljati svim procesima ili jednostavno traži sigurnost jer zna da postoje stručni inženjeri koji im mogu pomoći kada je to potrebno.''

Robert Nadžaković
Direktor Poslovne spajalice

Sve naše usluge brzo se implementiraju

Održavanje informatičke opreme i sustava

Sve naše usluge brzo se implementiraju. Kroz implementaciju pomažemo klijentima transformirati njihov informatički sektor i smanjiti njihove poslovne rizike. Isto tako, klijenti samom implementacijom stječu lako mjerljivu novu poslovnu vrijednost svoje tvrtke.

Linux
92%
Windows server
95%
Udaljena podrška
100%
Mreža i postavljanje
97%

Želite se izdvojiti od konkurencije i upotpuniti već postojeća ulaganja u svoje poslovanje kvalitetnim aplikacijskim rješenjem?

Pošaljite nam upit: