Vizija i ciljevi

Kako je sve počelo

O nama

Nakon više godina iskustva u informatičkom sektoru, odlučili smo stečeno znanje prenijeti i našim krajnjim klijentima. Cilj nam je uvijek ostao isti – ne narušiti i prvenstveno se uvijek truditi opravdati klijentova očekivanja.

Tvrtka kao takva postoji od 2010. godine, dok počeci našeg puta kreću iz daleke 1999. godine kada smo odradili prvi posao, tada izvan konkurencije. Stvorili smo potpuno funkcionalnu internetsku trgovinu (webshop) za jednu poslovnicu informatičke opreme. To je bilo vrijeme bez pametnih uređaja, tableta i laganih prijenosnih računala, a s brzinom interneta, ako biste imali sreće, od 56 Kbps. U to vrijeme, to je za nas bio velik pothvat i izazov.

Taj nam je posao tada odredio put i mogu reći da nam je svaki projekt koji smo odradili bio određeni izazov jer je svaki od njih rađen kao jedinstveno rješenje za naručioca. Odlučili smo da nikada ne recikliramo postojeće, već da isključivo radimo projekte od nule. Slikovito bih se izrazio – mi ne prodajemo aplikaciju za knjigovodstveni servis pod aplikaciju za putničke agencije.

Internet kao medij doveo je do revolucije u komunikaciji i poslovanju. Samom je korisniku sve dostupno jednim klikom miša, brzo i jednostavno. Kada je već tako, postavili smo si pitanje zašto taj revolucionaran medij ne bismo iskoristili u poslovanju svoje tvrtke.

Želite se izdvojiti od konkurencije i upotpuniti već postojeća ulaganja u svoje poslovanje kvalitetnim aplikacijskim rješenjem?

Okupili smo programerski tim koji može napraviti i najzahtjevnije aplikacije te ih istodobno prenijeti na web sučelje.

Poslovna Spajalica je tvrtka s izraženim IT uslugama koja ima snažan fokus na sigurnost korisnika i poslovnu sigurnost.

Višegodišnji period programiranja doveo je do stvaranja velike baze raznih programskih rješenja.

Sve naše usluge brzo se implementiraju.

Postavili smo si jasne ciljeve

Okupili smo programerski tim koji može napraviti i najzahtjevnije aplikacije te ih istodobno prenijeti na web sučelje. Primjer su naši klijenti koji dolaze iz različitih grana industrija. Višegodišnji period programiranja doveo je do stvaranja velike baze raznih programskih rješenja.

U kontaktu s korisnicima istaknula su se rješenja koja se najviše traže i ona su prezentirana na stranici. Ona našim korisnicima olakšavaju svakodnevni rad i ističu ih iz mnoštva!

Sve naše usluge brzo se implementiraju.

Upoznajte naše klijente

Želite se izdvojiti od konkurencije i upotpuniti već postojeća ulaganja u svoje poslovanje kvalitetnim aplikacijskim rješenjem?

Pošaljite nam upit: