Aplikativna rješenja

Projektno programiranje prema korisniku

Postavili smo si jasne ciljeve

Prilagodite svoje aplikacije

Želite se izdvojiti od konkurencije i upotpuniti već postojeća ulaganja u svoje poslovanje kvalitetnim aplikacijskim rješenjem? 

Projektno programiranje prema korisniku može vam pomoći razlikovati se od svojih konkurenata kako biste maksimalno povećali konkurentsku prednost. Zašto se pomiriti s „programima koji odgovaraju svima“ kada biste mogli imati rješenje točno prilagođeno vašim potrebama?

Bez obzira jeste li u proizvodnji, distribuciji ili bilo kojoj drugoj industriji, vaša konkurentska prednost govori o jedinstvenom načinu poslovanja. Nemojte dopustiti da vas softverski program prisiljava poslovati kao i svi ostali.''

Robert Nadžaković
Direktor Poslovne spajalice

Zašto se pomiriti s „programima koji odgovaraju svima“

Vrste usluga koje nudimo svojim klijentma:

Ugovor

Za tvrtke koje imaju redovne programske potrebe. Ugovor se postavlja za određeni broj sati tjedno ili mjesečno gdje naš programer radi na popisu projekata kako su to odredili klijenti.

Projekti

Za tvrtke koje imaju specifične (srednje i velike) projekte u kojima su potrebni programski resursi. Naš stručni tim pomaže u projektiranju, planiranju i provedbi ovih projekata.

Nepredviđene situacije

Za tvrtke koje već imaju svoje programere, ali zbog prirode aplikacije moraju osigurati održavanje njihove aplikacije i od treće strane.

Modernizacija postojećih aplikacija

Za tvrtke koje žele modernizirati front-end svojih postojećih aplikacija. Tipičan pristup ovim projektima stvaranje je web pristupa grafičkim ekranima čime se osigurava očuvanje svih prijašnjih ulaganja, a aplikacije se moderniziraju novim korisničkim sučeljem.

AD HOC programiranje

Za neočekivane potrebe. Brza i praktična pomoć naših stručnjaka za rješavanje trenutnih potreba. Dio našeg tima dostupan je i za pomoć pri nastanku neočekivanih problema.

Želite se izdvojiti od konkurencije i upotpuniti već postojeća ulaganja u svoje poslovanje kvalitetnim aplikacijskim rješenjem?

Pošaljite nam upit: