Izrada personaliziranih aplikativnih rješenja

Izrada personaliziranih aplikativnih rješenja

PRILAGODITE SVOJE JEDNOSTAVNE APLIKACIJE KAKO BISTE DOBILI KONKURENTNU PREDNOST

Želite se izdvojiti od konkurencije i upotpuniti već postojeća ulaganja u svoje poslovanje kvalitetnim aplikacijskim rješenjem? To i možete postavljanjem aplikacije prema bitnim segmentima koji su vam potrebni za održavanje vaše konkurentne prednosti.

Bez obzira jeste li u proizvodnji, distribuciji ili bilo kojoj drugoj industriji, vaša konkurentska prednost govori o jedinstvenom načinu poslovanja. Nemojte dopustiti da vas softverski program prisiljava poslovati kao i svi ostali.

Projektno programiranje prema korisniku može vam pomoći razlikovati se od svojih konkurenata kako biste maksimalno povećali konkurentsku prednost. Zašto se pomiriti s „programima koji odgovaraju svima“ kada biste mogli imati rješenje točno prilagođeno vašim potrebama?

VRSTE PROGRAMSKIH USLUGA KOJE NUDIMO SVOJIM KORISNICIMA

UGOVOR

Za tvrtke koje imaju redovne programske potrebe. Ugovor se postavlja za određeni broj sati tjedno ili mjesečno gdje naš programer radi na popisu projekata kako su to odredili klijenti.

PROJEKTI

Za tvrtke koje imaju specifične (srednje i velike) projekte u kojima su potrebni programski resursi. Naš stručni tim pomaže u projektiranju, planiranju i provedbi ovih projekata.

PLANIRANJE NEPREDVIĐENIH SITUACIJA

Za tvrtke koje već imaju svoje programere, ali zbog prirode aplikacije moraju osigurati održavanje njihove aplikacije i od treće strane.

MODERNIZACIJA POSTOJEĆIH APLIKACIJA

Za tvrtke koje žele modernizirati front-end svojih postojećih aplikacija. Tipičan pristup ovim projektima stvaranje je web pristupa grafičkim ekranima čime se osigurava očuvanje svih prijašnjih ulaganja, a aplikacije se moderniziraju novim korisničkim sučeljem.

AD HOC (PO POTREBI, JEDNOKRATNO) PROGRAMIRANJE

Za neočekivane potrebe. Brza i praktična pomoć naših stručnjaka za rješavanje trenutnih potreba. Dio našeg tima dostupan je i za pomoć pri nastanku neočekivanih problema.

KONTAKTIRAJTE NAS